About us

Avenue Élégance is begonnen bij een passie voor mode. De soms torenhoge prijzen voor kleding leidde de oprichtster naar een eigen concept van betaalbare én kwaliteitsvolle kleding. Maar het gaat verder dan kleding alleen, ook damesschoenen en handtassen kwamen al snel bij het concept kijken om een geheel te creëren.
 
Maar een geheel kan je niet creëren zonder afwerking. En net daar komen de sieraden en make-up om de hoek kijken. Avenue Élégance biedt zowel 925 zilvere sieraden aan, als nikkelvrije. We hebben bewust gekozen om beide soorten aan te bieden, zodat JIJ echt zelf de keuze kan maken. Daarnaast vinden we het ook belangrijk om te denken aan vrouwen die enkel echte zilvere oorbellen kunnen dragen door een allergie bijvoorbeeld.
 
Datzelfde idee geldt ook voor de make-up. Avenue Élégance ging op zoek naar een merk dat make-up aanbiedt op basis van minerale ingrediënten en die niet getest is op dieren. We hechten veel belang aan ethiek en het milieu, waarom we niet wilden afwijken van onze vereisten. Uiteindelijk heeft onze zoektocht geloond: we vonden een geweldig merk dat helemaal overeenkwam met onze wensen. Avenue Élégance kwam uit bij Uoga Uoga, een Litouws merk opgericht door 2 vriendinnen. Alle make-up is gemaakt op basis van bessen, honing en amber. 100% natuurlijk én niet getest op dieren!
 
Kortom: kwaliteitsvolle kleding, prachtige handtassen, juwelen in alle maten en vormen én fantastische make-up.